Billiga julklappar

Det är tanken som räknas, heter det ju och det stämmer verkligen. Du kan lägga hur mycket pengar som helst på en julklapp och det kan bli jättefel om du inte lagt någon tanke bakom. Likaväl kan du lägga mindre pengar på något, som blir helt rätt, för du har tänkt på mottagaren. Vi kan hjälpa till lite med att hitta billiga julklappar som värmer i vintermörkret.

[DFR:category?c=1560863]

Inget värmer som ett hjärta, i alla fall inte som ett värmehjärta från coolstuff.se. Detta lilla plasthjärta, innehåller en vätska och har en knapp. Tryck på knappen och kemiska reaktioner händer med vätskan och den blir snabbt 55 grader varm och mysig. Den håller denna behagliga värme i upp till 40 minuter och går att använda nästan hur mycket som helst. Perfekt att ha i jackan under långa promenader i vinterkylan, eller att lägga på ömmande muskler. Värmehjärtat kommer att värma både kropp och själ på den du ger den till och priset ger dig en varm känsla i hjärtat: endast 29 kronor.

Om vi fortsätter på hjärttemat så hittar vi ytterligare en billig men o så trevlig julklapp, en hjärtformad stekpanna. I denna lilla stekpanna, kan du steka ett ägg eller en liten pannkaksplätt, i formen av ett hjärta. Hur sött som helst och för 49 kronor styck, har du råd att låta alla i familjen börja sina dagar med hjärt-ägg.

För bokmalen bland de dina, är en enkel och smidig boklampa alltid en uppskattad present. Den perfekta storleken gör att den är idealisk att ha när du ska läsa i sängen, eller sitter på en buss eller ett tåg och inte vill störa. Boklampan är gjord i lättriktad plast, har en snygg design och ljusläckaget är minimalt. Bättre julklapp än så, kan man nog inte få för 39 kronor (coolstuff.se).