Julklapp till flickvännen

Det är tacksamt att köpa julklappar till tjejer, för det finns så många olika sorters presenter att välja på. Du kan köpa smink, kläder eller spaupplevelser och bli Julens hjälte på ett litet kick. Eller varför inte köpa godis? Det är svårt att hitta en flicka som inte blir bananas av choklad, till exempel.

[DFR:category?c=1560866]

För just de tjejerna, har coolstuff.se en perfekt present: en chokladfontän! Chokladfontänen är en finurlig liten apparat, som varmhåller din smälta choklad och låter den cirkulera så du har som ett litet ”vattenfall” av choklad att doppa dina favoriter i; frukt eller godis, det är bara din fantasi som sätter gränser.

Annars kan du göra den här julen till den mest romantiska någonsin, med hjälp av rosenblad. Dessa blad är syntetiska, vilket gör att de kan användas om och om igen, som romantisk dekoration på sängen eller i badkaret. Självklart har de en behaglig rosendoft, så din älskade kommer aldrig kunna gissa att du bara slängt ut dom från en burk, istället för att plocka massa rosenblad för hand.

Vill du ge henne en upplevelse istället, kanske en kväll med ost- och vinprovning är en bra julklapp. Under två timmar får ni lära er en massa intressant om olika ostar och vinerna som passar till dem, och smaka också, så klart. Är hon inte en ostmänniska, kan du ju nöja dig med att ge henne en vinprovningsupplevelse, istället. Sen kan hon briljera på fester och middagar i flera år framöver. Dessa smakfyllda upplevelser kostar från 399 kronor och uppåt på coolstuff.se.