Julklapp till pojkvännen

Oavsett om din pojkvän är 20 eller 45, så stämmer alltid den gamla klyschan: boys will be boys. För pojken i din pojkvän, finns därför en hel del onödiga, men säkert väldigt uppskattade julklappar, på coolstuff.se. Vilken man kan egentligen motstå radiostyrda leksaker? Inte många. Här finns allt från stock car bilar som man krockar för att se den lilla förargubben flyga ut ur bilen, helikoptrar som han kan flyga med ute eller inne, till den självklara badleksaken: den radiostyrda badankan. Det finns nästan ett otal olika radiostyrda leksaker för mannen i ditt liv, från ett par hundra kronor och uppåt.

[DFR:category?c=1560865]

Såhär i jultider, kan annars en USB-julgran vara en hit. Det är precis som det låter: en liten plastgran som du kopplar in i USB:n på datorn, så den lyser och skiftar färg medan du jobbar och sliter. Stämningsfullt och inspirerande och framför allt prisvärt, 99 kronor kostar den.

Om din pojkvän tillhör de som hatar att gå upp på morgonen och har ett morgonhumör därefter, kan någon av Sunrise Systems väckarklockor vara en bra idé. Dessa klockor är gryningssimulatorer, det vill säga att de simulerar solljus. Ljuset går på långsamt och gradvis, du ställer bara in vilken tid du vill vakna och hur lång tidsintervall du vill att din ”soluppgång” ska ha. Till exempel: vill du vakna klockan 08.00 och ha 20 minuters soluppgång, ställer du in det och morgonen därpå kommer lampan börja lysa försiktigt klockan 07.40, för att nå full styrka klockan 08.00. Denna funktion, att vänja kroppen vid ljuset, gradvis, gör att du vaknar utvilad och pigg. Du kan välja om du vill ha en gryningssimulator med ett ljudalarm eller en där du kan koppla in din MP3-spelare och vakna till din egen musik.

Är din pojkvän intresserad av sport och fotboll? Isåfall kan en bra present vara en fotbollströja med hans favoritlag! Eller varför inte ge honom en resa för att se på fotbolls-vm!