Roliga julklappar

Ett gott skratt förlänger livet, sägs det ju. Om det är sant, har vi en liten guide till ett riktigt långt liv, här nedan. Riktigt roliga julklappar är aldrig fel, för vem tycker inte om att fnissa lite.

[DFR:category?c=1560864]

En rolig, men ändå användbar, julklapp, är Memory Alarm Clock på coolstuff.se. Denna klocka ringer som en vanlig väckarklocka, med en liten finess: den har fyra blinkande lampor. Lampor, tänker du nu, det är väl ingen finess. Nej, men just de här fyra lamporna blinkar när alarmet går, i en slumpmässigt vald ordning och för att klockan ska sluta ringa, måste du upprepa ordningen genom att trycka på lamporna. Nu lät det genast mer intressant. Denna julklapp kommer definitivt effektivisera uppvaknandet, den enda bieffekten kan vara att humöret inte kommer vara på topp, hos den du har gett julklappen. 129 kronor på coolstuff.se.

För tänkaren, finns det egentligen bara en perfekt julklapp: en rulle Sudoku-toapapper. Nu kan dina nära och kära ta hur lång tid på sig på huset gör de det, så vet du varför. Det är inte ofta man kan säga, att man får hjärngympa när man går på toaletten, men nu är det så. 65 kronor.

För männen med en stor portion humor och ett ännu större självförtroende, är årets julklapp helt klart en Mankini. Detta plagg gjordes berömt av Borat för några år sedan och klär vilken man som helst. För dig som fortfarande undrar vad en mankini egentligen är, kan vi förklara det såhär: det är en minimal stringbaddräkt för män. Det enda som täcks är egentligen familjejuvelerna. En present som kommer generera skrattsalvor, både vid öppnandet av paketet och framför allt vid användandet av plagget. 119 kronor på coolstuff.se.